Wil je graag je hond uitnodigen op jullie bruiloft? Dan is een hondvriendelijke trouwlocatie een must.

Voor veel bruidsparen is hun trouwdag een van de belangrijkste momenten in hun leven. Het is een viering van liefde, verbintenis en vreugde, en wat is er nu mooier dan dit bijzondere moment te delen met al je dierbaren, inclusief je geliefde viervoeter? Als hondenliefhebbers weten we hoe belangrijk het is om onze trouwe metgezellen op te nemen in speciale gelegenheden, en dat geldt zeker ook voor de bruiloft. Een hondvriendelijke trouwlocatie is aan te raden zodat je er zeker van kan zijn dat je geliefde viervoeter welkom is. Van schilderachtige landgoederen tot charmante kastelen in dit artikel lees je waar je je hond kunt laten deelnemen aan deze onvergetelijke dag.”

De Landgoederij in Bunnik

De Landgoederij in Bunnik is een unieke trouwlocatie Bunnik aan de Kromme Rijn onder de rook van Utrecht. In een recente gerenoveerde boerderij kan je tot in de feestelijke

In Bunnik onder de rook van Utrecht vind je De Landgoederij een unieke trouwlocatie die een perfecte mix biedt van historische charme en moderne gemakken. Deze oude boerderij is zorgvuldig gerestaureerd om zijn authentieke karakter te behouden, terwijl het toch alle moderne voorzieningen biedt die je van een top trouwlocatie mag verwachten. In overleg mogen bruidsparen hun hond meenemen. In verband met veiligheid van het personeel die met glaswerk rondloopt en de honden zelf wordt altijd gekeken of dat past. Ben je opzoek naar een plek waarbij de charme er vanaf spat dan is dit de perfecte plek!

Meneer van Eijck in Oisterwijk

Trouwen midden in de Oisterwijkse bossen en jouw hond laten ravotten in het gebied? Yes please! Wellicht de trouwceremonie op het terras midden in het bos met daarna het diner in hun sfeervolle binnenzaal? Bij Meneer van Eijck kan het allemaal. Extra speciaal: honden zijn van harte welkom, niet alleen als gezelschap maar ook in speciale rollen zoals ringdrager of tijdens een fotoshoot met de baasjes. Een hondvriendelijke trouwlocatie dus. 

De enige ruimte waar de hond niet mag komen is de bruidssuite waar het bruidspaar overnacht. Snappen we ook want het tapijt moet natuurlijk schoon blijven. Niet getreurd, de Pawsmaid chaperones staan klaar om op jullie hond te passen tijdens de huwelijksnacht.

De Vlaamsche Spijcker in Dongen

De Vlaamsche Spijker is een van de populairste trouwlocaties in Noord-Braband en dat snappen we! Of je nu wilt trouwen bij een knapperend open-haardvuur of liever buiten tussen het groen, de opties zijn eindeloos. De Vlaamsche Spijker is ideaal voor koppels die kiezen voor een dagprogramma. De locatie is niet beschikbaar voor avondfeesten. Kies voor het trouwlaantje, de berceau, of onder de sierlijke dakplatanen. Combineren van deze plekken? Geen probleem en zonder extra kosten. En goed nieuws voor de hondenliefhebbers: jullie trouwe viervoeter is ook van harte welkom op jullie bruiloft bij onze locatie.

Kasteel Wijenburg in Echteld

Een romantische bruiloft is pas compleet met een betoverende tuin, een boomgaard, charmante bruggetjes, een eeuwenoud kerkje en een kasteel omringd door kaarslicht. Is dit jouw droom? Dan ben je bij Kasteel Wijenburg aan het juiste adres. Dit prachtige kasteel bevindt zich op een schitterende locatie in Gelderland en belooft een onvergetelijke ervaring. En hier is nog meer goed nieuws: honden zijn van harte welkom! Vele viervoeters zijn jullie al voorgegaan bij Kasteel Wijenburg, en er is zelfs een keer een minivarkentje geweest dat de ringen bracht.

Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem

Wauw, wat een plek! Voor iedereen die echt groots wilt uitpakken is deze locatie echt een parel. Landgoed Groot Warnsborn ligt aan de rand van de Veluwe en heeft een schitterende Engelse tuin. De Engelse terrastuinen zijn dé ideale setting voor ceremonie, receptie en natuurlijk ook de bruidsfoto’s. Daarnaast ligt Landgoed Warnsborn er met elk seizoen prachtig bij.

Hoewel velen kiezen voor een zomerse bruiloft, ligt Groot Warnsborn met elk seizoen er prachtig bij. Of het nu lente, herfst of winter is, bij Groot Warnsborn kan je ieder moment het ja-woord geven.

Een bijzonder kenmerk van deze locatie is dat bruidsparen hun geliefde huisdier mogen meenemen, wat een geweldige manier is om je speciale dag nog persoonlijker en gedenkwaardiger te maken. Jullie hond is welkom op 2 tal kamers en natuurlijk tijdens de ceremonie en het feest in de Orangerie.

Huis de Voorst in Eefde 

Wauw wauw, ben je opzoek naar een echte fairytale like trouwlocatie in een ware Sissi sfeer? Dan is Huis de Voorst perfect! Van een kleine intieme sfeer naar een bruiloft met veel gasten en een mooie vuurwerkshow als afsluiter, het kan allemaal. Het mooie is ook dat Huis de Voorst ook een hondvriendelijke trouwlocatie is en de hond, die mag ook nog eens blijven slapen! Helemaal perfect dus!

Wil je ook dat jullie dag zonder gedoe is en toch je de rol kan vervullen als ringdrager op je bruiloft? Boek nu een hondenoppas voor je bruiloft die jullie viervoeter begeleidt zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van de dag.