Short & sweet

Dit pakket is een geen gedoe optie voor uw huisdier. Perfect om uw furryfriend vast te leggen op camera. Zodat die toch even aanwezig was tijdens de mooiste dag van jullie leven. 

Short & Sweet

€275 incl. btw

Dit pakket is perfect voor je huisdier om deze deel uit te laten maken tijdens het fotomoment of als “entree verrassing” van de ceremonie. Want de dag zou niet hetzelfde zijn zonder hen! Dit pakket is ook zeer geschikt voor honden die snel overprikkeld of een beetje angstig zijn. Tevens is dit de beste pakketkeuze voor katten, konijnen, cavia’s of andere huisdieren.

Tijdens de 2 uur durende begeleiding zorgen we ervoor dat je hond op en top verzorgd wordt. Je trouwe fourpaw wordt klaargemaakt voor de grote dag en wordt op tijd gebracht naar de trouwlocatie*. Voordat het grote moment van entree daar is, wordt die nog even goed uitgelaten. Als jullie viervoeter zijn debuut heeft gemaakt is het tijd voor afscheid en wordt die netjes weer naar huis/het hotel gebracht. Voordat de tijd om is wordt die nog goed uitgelaten, gevoed en krijgt die voldoende aandacht en knuffels om de dag mee door te komen.

Inclusief

+ Bliksembezoek van uw favoriete huisdier

+ 1 professionele begeleider

+ Afstemming met de trouwlocatie

+ Transport van en naar de trouwlocatie (tot 50 km*)

+ Onbeperkt snacks, toilet pauzes en knuffels gedurende de dag

+ Optioneel: virtuele kennismaking om het bezoek voor te bereiden

* prijzen zijn inclusief btw 

Extra

 

€ 40 extra hond per pakket

€ 80 extra begeleider

€40 extra uur**

€100 speciale dierenfotograaf

€ 0,30/km extra kilometers

Voorbeeld schema:

Aankomst bij je thuis & kennismaking – 5 min
Vervoer naar de locatie – 10 minuten
Aankomst locatie / plaspauze / omkleden huisdier – 20minuten
Portretfoto’s met uw evenementfotograaf – 60 minuten
Vervoer terug naar huis – 20 minuten
Diner voeren / eventuele medicijnen toedienen / eigendommen beveiligen – 5 minuten

Voorwaarden

Het pawsmaid team probeert ervoor te zorgen dat het bezoek van uw huisdier vlekkeloos verloopt. Het team is niet aansprakelijk voor het gedrag en humeur van het dier. Als bepaalde handelingen niet volgens plan gaan door het toedoen van het huisdier kan Pawsmaid niet aansprakelijk worden gesteld. 

1 begeleider kan 2 huisdieren begeleiden. Mochten meer huisdieren wenselijk zijn dan komt er een begeleider bij. 

*Als het ophalen verder dan 50 km van onze Pawsmaid HQ in Amsterdam ligt, geldt een reistoeslag van € 0,30/km. Ons uurtarief begint op het moment dat wij uw huisdier ophalen en eindigt wanneer wij het terug afzetten op de door u gewenste locatie (bijvoorbeeld weer bij u thuis).

**Onze tarieven beginnen bij €40 per uur voor huisdieren oppas ter plaatse wanneer onze een van onze trouwpakketten zijn geboekt en je een extra uur wilt boeken en begint bij €60 per uur voor alleen een hondenoppas ter plaatsen zonder het boeken van een pakket. Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Annulering & betaling

– De volledige betaling moet 45 dagen voor uw trouwdag zijn ontvangen.

– Kostenloos annuleren kan tot 45 dagen voor de trouwdatum. Daarna brengen we 50% van het bedrag in rekening.

Ook jullie huisdier op je bruiloft? 

Telefoon

0646606434

Email

info@pawsmaid.nl

Werkgebied:

Nederland & Belgie

Pawsmaid: Your dog’s plus one

Wij zorgen ervoor dat alles van top tot paw geregeld is zodat jullie geliefde viervoeter aanwezig kan zijn tijdens jullie speciale dag! Pawfive!