Over Pawsmaid

Hondenoppas service voor bruiloften

 

Cockerspaniel billie op trouwfeest

The greatest Love Stories are celebrated together

Pawsmaid is een uniek concept: het biedt een hondenoppas service voor bruiloften. Het idee van Pawsmaid is ontstaan doordat een vriendin altijd zei “als ik ooit ga trouwen dan moet Bibi (de kat) de ringen dragen”. Leuk idee, dacht ik, maar hoe zit het dan met de logistiek en zorg je ervoor dat iedereen optimaal geniet zonder zich druk te maken om de dierenvriend?

Bij Pawsmaid staat de liefde voor dieren centraal. Wij vinden dat die liefde ook gevierd mag worden op de belangrijkste dag van je leven. En hoe mooi is het als iedereen er op die dag bij is, zelfs jullie liefste dieren vriend. Of het nou gaat om een hond, kat of konijn, wij realiseren graag deze droom en zorgen voor een onvergetelijke dag waarin jullie huisdier ook een belangrijke rol speelt. Simpel en snel bieden wij een hondenoppas service op bruiloften.

 

 

Since 2020

Your wedding should be about love and family! Daar hoort je trouwe viervoeter ook bij. Onze visie is dan ook dat het meenemen van je hond op je meest belangrijke dag van normaal en geaccepteerd wordt. Zij zijn immers ook onderdeel van jullie familie. Zo heb je naast je bridesmaid ook je pawsmaid aanwezig op je grote dag.

Onze missie is om honden bij de bruiloft van hun baasjes te betrekken zodat ze er ook deelnemen aan de belangrijkste dag van hun leven. Zonder dat de baasjes zich druk hoeven te maken over hun furryfriend. No fuzz, easy peasy.

Giving back

Elke Pawsmaid-bruiloft helpt een asieldier hun eeuwig huis te vinden

Teruggeven aan anderen vinden wij heel belangrijk. Daarom doneren wij bij elke boeking 5% aan een lokaal dierenasiel zodat anderen dieren ook liefdevol geholpen worden. Help jij mee?

 

Pawsmaid team

Voor ons staan dieren op de eerste plaats en wij staan met heel veel liefde klaar om jullie dierenvriend te begeleiden tijdens jullie grote dag! Op naar een unfurrrrgettable dag!

Patricia

Patricia

Founder Pawsmaid & Chaperone

Vragen? Neem contact op
info@pawsmaid.nl

Meer inspiratie?

Services
Blog

Follow Me

Stel direct je vraag

7 + 8 =