Services

We believe your wedding day should be your dog’s best day ever, too!

 

hart icoon

Personal attention

We hebben ervaring met verschillende soorten rassen met elk een verschillend temperament. Groot of klein het maakt niet uit. De begeleider staat klaar om je viervoetige familielid net zoveel liefde te tonen als jij. Wij zijn hun chaperone voor de dag en zij zijn onze belangrijkste focus.

kroon

Only the best

Uw furchild wordt behandeld als royalty en gedurende de dag goed verwend met veel aandacht. Wij zorgen ervoor dat ze op en top eruit zien voordat we ze helpen bij hun ceremonie rol – uw gasten begroeten of door het gangpad lopen! Wij zorgen ervoor dat de herinneringen worden vastgelegd, samen met de door jou gekozen fotograaf.

botje icoon

Playtime

Een huwelijk is serious business. Zo ook het bezoek van uw pawfriend. We snappen dat het best spannend kan zijn voor uw huisdier. Om de spanning wat te verlichten zorgen we voor een overvloed aan speelgoed, snoepjes en voldoende vrij tijd zodat ons oppasdier lekker kan rond rennen.

huis met hart

Family owned business

Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Haarlem, met de nadruk op het bieden van een ongeëvenaarde persoonlijke belevenis voor zowel onze koppels als hun huisdieren – elke keer weer. Het team vervoert met trots uw huisdier van en naar de door u gekozen locatie en we helpen u graag mee om uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken.

Onze pakketen

Don’t worry, jullie favoriete huisdier is bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat het bezoek van uw huisdier tijdens de grote dag van top tot teen geregeld wordt zodat jullie daar geen omkijken naar hebben. Mochten de pakketten niet helemaal aansluiten, dan helpen wij uw graag om het bezoek te laten aansluiten bij uw wensen.  

Ook jullie huisdier op je bruiloft? 

Telefoon

0646606434

Email

info@pawsmaid.nl

Werkgebied:

Nederland & Belgie

Pawsmaid: Your dog’s plus one

Wij zorgen ervoor dat alles van top tot paw geregeld is zodat jullie geliefde viervoeter aanwezig kan zijn tijdens jullie speciale dag! Pawfive!