Ok leuk idee zo’n hond tijdens je bruiloft, maar hoe betrek je de hond tijdens jullie bruiloft?

Je bruiloft is een van de belangrijkste dagen van je leven! We snappen natuurlijk dat je je hond graag bij deze gelegenheid wilt betrekken. Je hond is immers een belangrijk onderdeel van je gezin en misschien wel je beste vriend. Gelukkig zijn er tal van manieren om je hond te betrekken tijdens je bruiloft. De komst van jullie dierenvriend zorgt er al voor dat het een onvergetelijke dag wordt. Spoiler: een hondenoppas voor je bruiloft die de hele dag je geliefde viervoeter verzorgd is een mooie uitkomst als je die dag geen zorgen wilt hebben. 

1. Rol in de ceremonie

Een van de meest populaire manieren om je hond te betrekken bij je bruiloft is door hem of haar een rol te geven in de ceremonie. Je hond kan bijvoorbeeld ringdrager zijn en de trouwringen aan de bruid en bruidegom brengen. Of je hond kan gewoon de ceremonie bijwonen en naast het bruidspaar staan tijdens de uitwisseling van de geloften.

2. Hondvriendelijke locatie

Als je je hond wilt betrekken bij je bruiloft, moet je er ook voor zorgen dat de locatie hondvriendelijk is. Kies bijvoorbeeld een buitenlocatie (bijvoorbeeld een boerderij) waar je hond vrij kan rondrennen en spelen. Zorg ervoor dat er voldoende water en voedsel beschikbaar is en dat er schaduwrijke plekken zijn waar je hond kan rusten.

hond met bruidegom en strik

3. Hondenkostuum

Als je je hond een rol wilt geven in de ceremonie, kun je overwegen om hem of haar een kostuum aan te trekken. Een klein smoking of strik kan je hond er schattig uit laten zien en past perfect bij de feestelijke sfeer van een bruiloft.

Pawsmaid

4. Foto’s met je hond

Het is ook een geweldig idee om foto’s te maken met je hond op je bruiloft. Vraag een fotograaf om speciale foto’s te maken van jou en je hond, en van je hond met de rest van je gezin en vrienden. Zo kun je deze bijzondere dag nog lang koesteren en herinneren.

Fotomodel

5. Hondenoppas

Als je je hond wilt betrekken bij je bruiloft, maar je hebt geen zin om je zorgen te maken over zijn of haar gedrag tijdens de ceremonie, kun je overwegen om een hondenoppas van Pawsmaid in te huren. De Pawsmaid chaperones nemen de zorg van jullie favoriete viervoeter gedurende de dag uit handen.  Zo kun je er zeker van zijn dat je hond in goede handen is en kun je je concentreren op het vieren van je speciale dag.

flower dog

En wat is daarop uw antwoord? Yes pawlease!

Je hond betrekken bij je bruiloft kan een geweldige manier zijn om je trouwdag extra speciaal te maken. Of je nu je hond een rol geeft in de ceremonie, hem of haar een kostuum aantrekt, of gewoon foto’s maakt, je zult zeker blij zijn dat je je trouwe viervoeter bij je had op deze belangrijke dag. Zorg er wel voor dat je rekening houdt met de behoeften van je hond en dat je voorzorgsmaatregelen neemt om ervoor te zorgen dat hij of zij zich op zijn gemak voelt en veilig is.

Wil je ook dat jullie dag zonder gedoe is en toch je de rol kan vervullen als ringdrager op je bruiloft? Boek nu een hondenoppas voor je bruiloft die jullie viervoeter begeleidt zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van de dag.