Van ringdrager op je bruiloft tot Dog of Honour. Voor elke hond een rol tijdens de huwelijksdag.

Jullie zijn eruit en hebben besloten om jullie beste viervoeter uit te nodigen op jullie bruiloft? Supertof! Nu is de vraag, hoe wil je jullie hond betrekken bij de bruiloft? Als ringdrager op je bruiloft bijvoorbeeld? En welke rol is het meest geschikt? Wij hebben de leukste ideeën op een rijtje gezet. Van ringdrager tot Dog of Honour, voor elke hond wat wills. Ik zou zeggen, pick one your favorite!

Ringdrager op je bruiloft

Opgepast! Ring security coming in… Geen nichtjes of neefjes om de ringen te dragen? Geen probleem, jouw hond is de perfecte ringdrager op je bruiloft. Dit is tevens ook een van de meeste populaire manieren om je hond te betrekken bij de bruiloft. Deze rol is perfect voor honden die rustig zijn en goed luistert naar commando’s.  Kun je je voorstellen dat jullie hond met de ringen jullie te gemoed loopt om de liefde te bezegelen?

Dog of Honour

Is er naast jou een plekje vrij voor de best man of je getuige? Waarom niet voor de best paw of dog of honour? Zeker weten vindt jullie hond het leuk om onderdeel te zijn van de line up.

hond met bruidegom en strik

Pawsmaid

Brides squad cutie incoming! Is er nog een plekje vrij in your brides squad? Jouw bruidsmeisjes vinden het vast geweldig om een nieuw lid aan jou brides squad toe te voegen. Perfect voor enthousiaste viervoeters die graag van aandacht houden.

Pawsmaid

Fotomodel

Wil je jullie hele familie op de foto hebben? Daar hoort jullie hond toch bij! Je hond een rol geven bij de fotosessie is een van de makkelijkste manieren om jullie hond bij de huwelijksdag te betrekken en is vrijwel voor alle honden geschikt. Het Short & Sweet pakket is uitermate geschikt om je hond te betrekken bij de foto sessie.

Fotomodel

Flower dog

Hou je van groots uitpakken en van bloemen? Geen je hond de rol als flower dog. Hij hoeft natuurlijk niet je echte boeket vast te houden maar je kan natuurlijk wel een bloemenhalsband laten maken met dezelfde bloemen en kleuren als je bruidsboeket. Je geliefde viervoeter moet alleen niet het boeket stuk kauwen.. een carnivoor is dus gewenst 😉

PS. let ook op op de bloemen in het boeket. Sommige bloemen zijn giftig voor honden. 

flower dog

Entertainment voor de gasten

Nog geen specifieke rol in gedachten om jou hond te geven? Dat kan. Je hoeft hem ook geen formele rol te geven. De aanwezigheid van jullie hond is al op zichzelf een bijzonder moment. Misschien een idee om hem bij de ingang te laten zitten om de gasten te begroeten? Zeker weten dat je gasten het geweldig vinden om jullie hond een aaitje te geven.

Wil je ook dat jullie dag zonder gedoe is en toch je de rol kan vervullen als ringdrager op je bruiloft? Boek nu een chaperone die jullie viervoeter begeleidt zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie trouwdag.